Cornish găină sub o cărămidă

Cornish găină sub o cărămidă
Cornish găină sub o cărămidă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 798 calorii, 51G de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel, ulei de măsline, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Brick Cornish Hens, Găini Cornish La Grătar Cu Cărămidă, și Pui De Cărămidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind foarfece de bucătărie, tăiați de-a lungul ambelor părți ale coloanei vertebrale a găinii; îndepărtați coloana vertebrală și aruncați. Cu un cuțit ascuțit, împărțiți găina în jumătate prin osul sânului. Clătiți și uscați cu prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Radeți coaja de lămâie și puneți coaja într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați pătrunjel, condimente de friptură și usturoi; se amestecă bine. Slăbiți pielea pe pui și frecați condimentele sub și pe piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Ungeți jumătățile de găină cu 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
5
Preîncălziți cuptorul la 400.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Încălziți uleiul de măsline rămas în tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Așezați jumătățile de găină în tigaie, cu pielea în sus. Gatiti pana se rumeneste bine, aproximativ 5 minute. Întoarceți jumătățile de găină.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Așezați 1-2 cărămizi curate învelite în folie deasupra jumătăților de găină.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Coaceți timp de 25 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 180 circulatory.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate48
Revista