Cornish găină sub o cărămidă

Cornish găină sub o cărămidă
Cornish găină sub o cărămidă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 798 calorii, 51G de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel, ulei de măsline, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Brick Cornish Hens, Găini Cornish La Grătar Cu Cărămidă, și Pui De Cărămidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind foarfece de bucătărie, tăiați de-a lungul ambelor părți ale coloanei vertebrale a găinii; îndepărtați coloana vertebrală și aruncați. Cu un cuțit ascuțit, împărțiți găina în jumătate prin osul sânului. Clătiți și uscați cu prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Radeți coaja de lămâie și puneți coaja într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați pătrunjel, condimente de friptură și usturoi; se amestecă bine. Slăbiți pielea pe pui și frecați condimentele sub și pe piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Ungeți jumătățile de găină cu 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
5
Preîncălziți cuptorul la 400.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Încălziți uleiul de măsline rămas în tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Așezați jumătățile de găină în tigaie, cu pielea în sus. Gatiti pana se rumeneste bine, aproximativ 5 minute. Întoarceți jumătățile de găină.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Așezați 1-2 cărămizi curate învelite în folie deasupra jumătăților de găină.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Coaceți timp de 25 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 180 circulatory.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate48
Revista