Cornish găină cu Bulgur-Bacon umplutura

Cornish găină cu Bulgur-Bacon umplutura
Cornish găină cu Bulgur-Bacon umplutura este un דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 2,74 USD pe porție. O porție conține 868 calorii, 63G de proteine, și 58G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, granule de bouillon de pui, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Hamam Mahshi bi Burghul (găini Cornish cu Bulgur, stafide și nuci de pin), Umplutură De Orez Sălbatic Și Bulgur, și Umplutură Bulgur cu afine uscate și alune.

Instrucțiuni

1
În cratița de 1 litru, gătiți slănina și ceapa la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când slănina este gătită și ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți slănina și ceapa. În aceeași cratiță, încălziți apa și granulele de bouillon până la fierbere. Se amestecă bulgurul; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute. Se amestecă amestecul de slănină, dovleceii, ciupercile și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De BouillonGranule De Bouillon
CiuperciCiuperci
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
BulgurBulgur
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
CeapăCeapă
CimbruCimbru
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Încălziți cuptorul la 177°. umpleți cavitatea corpului găinii cu umplutură. Fixați deschiderea cu frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
CuptorCuptor
4
Așezați găina, cu pieptul în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Puneți termometrul pentru carne în mușchiul coapsei, astfel încât vârful să nu atingă osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Ungeți cu puțin unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Coaceți neacoperit 1 oră până la 1 oră 15 minute, perindând ocazional cu untul rămas, până când sucul de găini este limpede atunci când cele mai groase bucăți sunt tăiate până la os (cel puțin 74°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SucSuc
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți umplutura din cavitatea corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
9
Tăiați găina în jumătate de-a lungul coloanei vertebrale de la coadă la gât cu foarfece de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
10
Serviți fiecare jumătate de găină cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Revista