Coriandru și semințe de muștar Crusted somon este un pescatarian felul principal. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 379 calorii, 37g de proteine, și 20g de grăsime. 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ulei de semințe de struguri, sare și piper, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Ardei, coriandru și somon cu crustă de semințe de susan, Somon Cu Crustă De Semințe De Muștar, și Pui de coriandru și semințe de muștar.
Instrucțiuni
1
Pentru crustă: într-un castron, amestecați panko, semințele de muștar, Semințele de coriandru și pătrunjelul împreună. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pentru Asezonarea Cărnii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru spălare: într-un al doilea castron, amestecați muștarul cu 1/2 cană de apă, amestecând bine pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Bateți iaurtul, smântâna, năsturelul, oțetul, menta și usturoiul într-un bol. Pentru a vă asigura că condimentele sunt amestecate, răzuiți părțile laterale și bateți a doua oară. Țineți la temperatura camerei dacă utilizați în decurs de 30 de minute sau refrigerați pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Nu Dintr-o Grădină Locală
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru somon: înveliți somonul cu spălarea, apoi terminați partea superioară (partea pielii) cu crusta. Repetați procesul cu fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
În tigaie sote medie la foc mediu, acoperiți fundul tigaiei cu ulei. Când este încălzit, adăugați partea crustă a somonului în tigaie și gătiți, în loturi, până se rumenesc, 2 până la 3 minute. Întoarceți peștele și terminați de gătit până la temperatura dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
În cele din urmă, sosiți farfuriile cu 2 uncii de sos de năsturel/mentă. Se acoperă cu somonul și ierburile proaspete, dacă se dorește.