Coreeană Fierbinte De Carne De Vită
Reteta de carne de vită coreeană este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Acest fel principal are 563 calorii, 32g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, scallions, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sizzling Carne De Vită Stir-Fry, Sizzling Carne De Vită Kabobs, și Sizzling Asiatice Carne De Vită Se Amestecă-Fry.
Instrucțiuni
Într-un vas mare, superficial, combinați sosul de soia cu zahărul, vinul alb, usturoiul tocat, uleiul de susan prăjit și ardeiul roșu zdrobit, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Adăugați friptura de flanc feliată și acoperiți bine în marinată. Acoperiți și refrigerați friptura timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Aprindeți un grătar sau încălziți o plită. Frecați scallions peste tot cu ulei vegetal și grătiți-le la foc mare, întorcându-le o dată, până când scallions sunt doar înmuiate, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare.
Lucrând în loturi, grătiți friptura la foc mare până când feliile sunt bogat rumenite și mediu-rare, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Transferați friptura într-un platou de servire și serviți cu scallions la grătar și orez aburit.