Chicken Cordon Bleu Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 741 calorii. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți tăiței de lasagna, condimente, șuncă deli și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 28 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cordon De Pui Bleu Lasagna, Cordon De Pui Bleu Lasagna, și Cordon Bleu Lasagna.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti lasagna in apa clocotita, amestecand ocazional pana la fiert, dar ferm la muscatura, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgere.
4
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu; amestecați crema de brânză în unt fierbinte până începe să se topească, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare, pudră de ceapă și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Acum și Mai Târziu Bomboane
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Bateți laptele cald treptat în cremă de brânză până se omogenizează; amestecați 1 1/2 cană brânză elvețiană. Aduceți sosul la foc mic, amestecând constant, până când brânza s-a topit și sosul s-a îngroșat, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Scoateți din căldură.
7
Întindeți 3/4 cană de sos de brânză în fundul unui vas de copt de 9x9 inci. Aranjați 1/3 din tăiței de lasagna peste sos și întindeți jumătate din puiul gătit și jumătate din șuncă peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Pui Fiert
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Se toarnă 1 cană de sos peste pui și șuncă. Repetați straturile începând cu jumătate din tăiței de lasagna rămași, puiul rămas, șunca rămasă și încă 1 cană de sos de brânză. Finalizați stratificând tăiței de lasagna rămași, sosul rămas, 1/2 cană brânză elvețiană și pesmet; presărați deasupra cu condimente italiene. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Taitei De Lasagna
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola se fierbe, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când firimiturile se rumenesc, încă aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Lăsați caserola să stea cu 5 până la 10 minute înainte de servire.