Cordon De Pui Bleu Lasagna

Cordon De Pui Bleu Lasagna
Chicken Cordon Bleu Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 741 calorii. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți tăiței de lasagna, condimente, șuncă deli și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 28 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cordon De Pui Bleu Lasagna, Cordon De Pui Bleu Lasagna, și Cordon Bleu Lasagna.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti lasagna in apa clocotita, amestecand ocazional pana la fiert, dar ferm la muscatura, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scurgere.
4
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu; amestecați crema de brânză în unt fierbinte până începe să se topească, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare, pudră de ceapă și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
UmărUmăr
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Bateți laptele cald treptat în cremă de brânză până se omogenizează; amestecați 1 1/2 cană brânză elvețiană. Aduceți sosul la foc mic, amestecând constant, până când brânza s-a topit și sosul s-a îngroșat, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Scoateți din căldură.
7
Întindeți 3/4 cană de sos de brânză în fundul unui vas de copt de 9x9 inci. Aranjați 1/3 din tăiței de lasagna peste sos și întindeți jumătate din puiul gătit și jumătate din șuncă peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Pui FiertPui Fiert
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Se toarnă 1 cană de sos peste pui și șuncă. Repetați straturile începând cu jumătate din tăiței de lasagna rămași, puiul rămas, șunca rămasă și încă 1 cană de sos de brânză. Finalizați stratificând tăiței de lasagna rămași, sosul rămas, 1/2 cană brânză elvețiană și pesmet; presărați deasupra cu condimente italiene. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola se fierbe, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când firimiturile se rumenesc, încă aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
11
Lăsați caserola să stea cu 5 până la 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista