Coquilles Saint Jacques

Coquilles Saint Jacques
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Coquilles Saint Jacques. O porție conține 353 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,09 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână scoici de dafin, unt, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 61 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cum se face Coquilles Saint-Jacques, Coquilles St. Jacques pentru 1, și Coquilles bogat și cremos St. Jacques.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor șase coji de copt de 4 inci sau ramekine ceramice** cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Așezați în tigaie de 15x10x1 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
În cratița de 3 litri, puneți scoici, vin, pătrunjel și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Fierbeti neacoperit aproximativ 6 minute sau până când scoicile sunt albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
6
Îndepărtați scoicile cu lingura cu fante; rezervați lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Se încălzește lichidul rezervat la fierbere. Se fierbe până se reduce la 1 cană. Se strecoară și se rezervă.
8
În aceeași cratiță, topiți 2 linguri de unt la foc mediu. Gătiți ciupercile și șalotele în unt 5 până la 6 minute, amestecând ocazional, până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Scoateți din cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
În aceeași cratiță, topiți 3 linguri de unt la foc mediu. Se amestecă făina. Gatiti, amestecand continuu, pana se omogenizeaza si clocoteste; se ia de pe foc. Se amestecă treptat lichidul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Se încălzește la fierbere, amestecând constant; gatiti si amestecati 1 minut. Se amestecă jumătate și jumătate, scoici, amestec de ciuperci și 1/4 cană de brânză; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
12
Într-un castron mic, aruncați firimiturile de pâine și 2 linguri de unt topit. Împărțiți amestecul de scoici între cojile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
13
Se presară cu restul de 1/4 cană de brânză și firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
14
Setați controlul cuptorului la fiert. Coaceți cojile de copt cu vârfuri de 5 inci de la căldură 3 până la 5 minute sau până când firimiturile sunt prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista