Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Coquilles Saint Jacques. O porție conține 353 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,09 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână scoici de dafin, unt, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 61 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cum se face Coquilles Saint-Jacques, Coquilles St. Jacques pentru 1, și Coquilles bogat și cremos St. Jacques.
Instrucțiuni
1
Ungeți ușor șase coji de copt de 4 inci sau ramekine ceramice** cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Așezați în tigaie de 15x10x1 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
În cratița de 3 litri, puneți scoici, vin, pătrunjel și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sare, Pentru Marginile Paharului
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Fierbeti neacoperit aproximativ 6 minute sau până când scoicile sunt albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
6
Îndepărtați scoicile cu lingura cu fante; rezervați lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Se încălzește lichidul rezervat la fierbere. Se fierbe până se reduce la 1 cană. Se strecoară și se rezervă.
8
În aceeași cratiță, topiți 2 linguri de unt la foc mediu. Gătiți ciupercile și șalotele în unt 5 până la 6 minute, amestecând ocazional, până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Scoateți din cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
În aceeași cratiță, topiți 3 linguri de unt la foc mediu. Se amestecă făina. Gatiti, amestecand continuu, pana se omogenizeaza si clocoteste; se ia de pe foc. Se amestecă treptat lichidul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Se încălzește la fierbere, amestecând constant; gatiti si amestecati 1 minut. Se amestecă jumătate și jumătate, scoici, amestec de ciuperci și 1/4 cană de brânză; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
12
Într-un castron mic, aruncați firimiturile de pâine și 2 linguri de unt topit. Împărțiți amestecul de scoici între cojile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Se presară cu restul de 1/4 cană de brânză și firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
14
Setați controlul cuptorului la fiert. Coaceți cojile de copt cu vârfuri de 5 inci de la căldură 3 până la 5 minute sau până când firimiturile sunt prăjite.