Copane en Croute
Copane en Croute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,02 USD pe porție. O porție conține 657 calorii, 33g de proteine, și 38g de grăsime. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați copane de pui, boia de ardei, muștar de miere Dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Copane en Croute, Croute Savoyarde, și Carne De Vită En Croute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mic, combinați condimentele și amestecați bine. Frecați puiul uniform cu amestecul de condimente și așezați-l pe o foaie de copt.
Se introduce la cuptor și se gătește 1 oră și 15 minute.
În timp ce puiul se răcește, desfaceți filo-ul, stivuind straturile astfel încât capetele să fie aliniate și tăiați în benzi late de 6 inci lungimea aluatului. Acoperiți cu un prosop umed până când este gata de utilizare.
Odată ce puiul este suficient de rece pentru a se descurca, faceți o mică fantă în picior și adăugați aproximativ 1 până la 2 lingurițe de muștar. Lucrând cu 1 foaie de filo la un moment dat, periați ușor cu unt, acoperiți cu o altă foaie și periați ușor cu unt din nou. Repetați astfel încât să existe 3 până la 4 straturi de filo stivuite uniform una peste alta.
Rotiți 1 picior în interiorul filo-ului stivuit și periat, lăsând expus capătul osos al copanului.
Ungeți ușor cu unt și repetați cu filo și copane rămase.
Reveniți la cuptor și coaceți până devin aurii și crocante, 20 până la 30 de minute.