Copane en Croute

Copane en Croute
Copane en Croute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,02 USD pe porție. O porție conține 657 calorii, 33g de proteine, și 38g de grăsime. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați copane de pui, boia de ardei, muștar de miere Dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Copane en Croute, Croute Savoyarde, și Carne De Vită En Croute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mic, combinați condimentele și amestecați bine. Frecați puiul uniform cu amestecul de condimente și așezați-l pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se introduce la cuptor și se gătește 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți să se răcească.
5
În timp ce puiul se răcește, desfaceți filo-ul, stivuind straturile astfel încât capetele să fie aliniate și tăiați în benzi late de 6 inci lungimea aluatului. Acoperiți cu un prosop umed până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Odată ce puiul este suficient de rece pentru a se descurca, faceți o mică fantă în picior și adăugați aproximativ 1 până la 2 lingurițe de muștar. Lucrând cu 1 foaie de filo la un moment dat, periați ușor cu unt, acoperiți cu o altă foaie și periați ușor cu unt din nou. Repetați astfel încât să existe 3 până la 4 straturi de filo stivuite uniform una peste alta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
7
Rotiți 1 picior în interiorul filo-ului stivuit și periat, lăsând expus capătul osos al copanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Ungeți ușor cu unt și repetați cu filo și copane rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
9
Reveniți la cuptor și coaceți până devin aurii și crocante, 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista