Copane de susan cu Hash de cuptor crud

Copane de susan cu Hash cuptor Crusty ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 656 calorii, 35g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, semințe de susan, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Copane de susan cu Hash de cuptor crud, Cuptor Pește Crusty, și Pește Prăjit La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie cu margini de 12 pe 17 inci, amestecați cartofii, ceapa, rozmarinul, 3 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Răspândiți într-un singur strat.
Coaceți pe raftul superior într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 425 timp de 10 minute.
Între timp, ungeți o tigaie cu margini de 10 pe 15 inci. Într-un castron, amestecați 2 linguri de sos de soia și 2 lingurițe de ulei. Puneți semințele de susan pe o farfurie.
Rotiți copanele în amestec de soia (adăugați mai multă soia dacă este necesar), apoi în semințe de susan pentru a acoperi.
Așezați copanele bine separate în tigaie. Când amestecul de cartofi a copt 10 minute, puneți puiul pe raftul inferior în cuptor și coaceți până se rumenesc bine (180 în centrul celei mai groase părți), 30 până la 35 de minute.
Când cartofii încep să se rumenească la marginile tigaiei, la aproximativ 10 minute după adăugarea puiului, întoarceți-le cu o spatulă, deplasându-le pe cele neîncoronate pe margini; nivel de răspândire.
Coaceți până când cartofii sunt fragezi când sunt străpunși, cu 15 până la 18 minute mai mult.
În timp ce cartofii gătesc, puneți crutoanele într-o pungă de plastic cu fermoar greu și zdrobiți grosier; se amestecă cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Când cartofii sunt gata, amestecați în crutoane zdrobite și coaceți până se rumenesc, 5 până la 8 minute.
Aranjați puiul pe un platou cu hash.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.