Copane de curcan, arse, fierte și glazurate

Copane de curcan, arse, fierte și glazurate
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Copane de curcan, arse, fierte și glazurate ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție conține 880 calorii, 52G de proteine, și 40g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, cartofi dulci, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Copane De Curcan Glazurate Cu Arțar, Betisoare de curcan glazurate cu bere portocalie cu fasole neagră, și Cotlet de porc coaste se termină ars, fiert și glazurate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ingredientele marinata împreună și mesajul în Turcia plasarea unele sub piele. Marinada peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2
Scoateți formularul frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei.Între timp aduna ingrediente braising.Preîncălziți grătarul de căldură la mediu ridicat.Căutați picioarele pentru a se rumeni pe toate părțile.Între timp, într-un cuptor olandez greu pe grătar peste unt topit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Adăugați ceapa, cartofii, usturoiul și sarea și piperul timp de 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați ingredientele rămase de fiert și aduceți la un boil.As picioarele maro se scot din flacără și se pun în oală. Cuibărit în lichid. Acoperiți și puneți la foc indirect. Se fierbe timp de 1-1 1/2 ore. Până la licitație furculiță. Timpul depinde de cât de fierbinte devine grătarul tău.Glazură:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se amestecă ingredientele glazurate împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Scoateți picioarele și feliile de cartof dulce și puneți-le pe un grătar uns la foc direct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Periați glazura peste picioare și curcanul răsturnând atunci când este carbonizat. Și periați din nou cu glazură.Se strecoară bulionul și se economisește pentru a fi utilizat pentru o utilizare ulterioară. Este bogat și nu trebuie aruncat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Serviți curcan și cartofi dulci cu ceapa, afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt

Ingrediente

591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilumărumăr791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilafine uscateafine uscate1frunze de dafin proaspetefrunze de dafin proaspete23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmMafaldi Fresh dacă este posibilMafaldi Fresh dacă este posibil23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmrozmarin proaspăt, tocatrozmarin proaspăt, tocat4frunze proaspete de salviefrunze proaspete de salvie5frunze proaspete de salviefrunze proaspete de salvie2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați1ardei iute, tocatardei iute, tocat1Bucăți de caramele Heath Barsumac sau 1-2 lingurite coaja de lamaiesumac sau 1-2 lingurite coaja de lamaie591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)12 lingurițe de pudră de usturoiunt sau 1 lingură ulei de măslineunt sau 1 lingură ulei de măsline591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa cubuleteceapa cubulete2ceapă, curățată și 1/4ceapă, curățată și 1/423 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpudră de gelatină de merișoarepudră de gelatină de merișoare1Oreos dublu umplut1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)3creveți și cu vene1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1Oreos dublu umplut(fie fie obișnuit)(fie fie obișnuit)3creveți și cu vene(fie fie obișnuit)(fie fie obișnuit)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilDovlecei fierți la abur sau ușor sotați, pentru servireDovlecei fierți la abur sau ușor sotați, pentru servire2cartofi dulci, feliațicartofi dulci, feliați1crenguțăfrunze proaspete de cimbrufrunze proaspete de cimbru9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.copane de curcan (3 picioare)copane de curcan (3 picioare)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)12 lingurițe de pudră de usturoiSos WorcestershireSos Worcestershire12 lingurițe de pudră de usturoileușteanleuștean4frunzeproaspete leușteanproaspete leuștean
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții3
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista