Cookie-urile italiene ale lui Kathy

Cookie-urile italiene ale lui Kathy
Rețeta cookie-urilor italiene ale lui Kathy este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 36 de porții cu 118 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, extract de vanillan, zahăr de cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 956 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Rețete similare includ Cookie-urile de zahăr moale ale lui Kathy, Șuncă glazurată cu coacăze a lui Kathy, și Porumbul cu ierburi al lui Kathy.

Instrucțiuni

1
Cremă margarină sau unt și zahăr bine; adăugați ouă, vanilie și 2 linguri de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
UntUnt
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
2
Combinați făina și praful de copt și adăugați treptat la amestecul cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Frământați aluatul pe placa ușor făinată timp de aproximativ 5 minute. Folosind linguri de aluat, rulați în lungimi de 6 inci; apăsați capetele împreună pentru a forma inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Lăsați să stea pe foi de cookie-uri negreșite la temperatura camerei timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți 350 de grade F (180 de grade C) timp de 15-17 minute sau până când sunt ușor aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Combinați 2 1/2 căni de zahăr de cofetărie cu suficient suc de portocale pentru a face o glazură subțire. Înmuiați fiecare prăjitură fierbinte în glazură; se răcește pe rafturi. Decorați cu stropi de confetti, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
StropeșteStropește
Cookie-uriCookie-uri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
ZahărZahăr

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista