Cookie-urile GG Shortbread
Cookie-urile GG Shortbread sunt vegetarian rețetă cu 48 de porții. O porție conține 141 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână unt, ou, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Cookie-Uri Shortbread, Shortbread M & M Cookie-Uri, și Cookie-Uri Shortbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți untul, 1 1/2 cană de zahăr alb și zahărul cofetarilor împreună într-un bol folosind un mixer electric până când este neted și cremos; se amestecă în amidon de porumb și 2 căni de făină. Faceți o fântână în centrul aluatului; adăugați oul și amestecați bine. Frământați restul de 1 cană de făină în aluat folosind mâinile până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului.
Rulați aluatul în bile de dimensiuni de nuc.
Se toarnă 1/4 cană de zahăr alb într-un castron; înmuiați partea superioară a fiecărei bile în zahăr. Aranjați bilele pe o foaie de copt. Aplatizați ușor fiecare bilă folosind fundul unui pahar de băut.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile prăjiturilor se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Se răcește în tigăi timp de 5 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.