Cookie-urile de zahăr ale Mariei

Cookie-urile de zahăr ale lui Mary ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 60 de porții cu 62 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de extract de migdale, făină, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Cookie-urile umplute cu data Mariei, Cookie-Uri De Zahăr Amish (Cookie-Uri De Zahăr Clare), și Brewed Mary: Bere Bloody Mary.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Bateți oul și amestecați extractul de vanilie și migdale.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și crema de tartru; se amestecă în amestecul cremos. Acoperiți și răciți cel puțin două ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Împărțiți aluatul în două părți. Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare bucată de aluat până la 3/16 inch grosime.
Tăiați în formele dorite cu tăietori de prăjituri.
Așezați fursecurile la o distanță de 1 1/2 inci pe foi de fursecuri unse.
Presărați fursecurile cu zahăr granulat simplu sau colorat.
Coaceți timp de 8 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc ușor. Lăsați prăjiturile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe o grătar pentru a se răci complet.