Cookie-urile de Crăciun Cu Alune de la Oma Kiener

Cookie-urile de Crăciun Cu Alune de la Oma Kiener
Cookie-urile de Crăciun Cu Alune de la Oma Kiener ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 3 cenți pe porție. O porție conține 48 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 50 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cantitatea necesară, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 27 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-uri de Crăciun: cookie-uri norvegiene de Crăciun, morcov condimentat prune conserva semilune și ciocolată portocaliu, Sandvișuri cu înghețată de alune fără lapte, cu prăjituri de alune fără cereale, și Cookie-uri cu alune de ciocolată (cookie-uri NOTella!)- Conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul, zahărul, oul și sarea împreună într-un bol de amestecare până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă făina și bicarbonatul de sodiu și se amestecă doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Se amestecă alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și formați-l în bușteni de 2 1/2 inch. Înfășurați bine în hârtie de ceară și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Desfaceți și tăiați jurnalul în felii groase de 1/8 inch.
6
Așezați pe foi de copt pregătite la 2 centimetri distanță.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Ungeți blaturile cu ou bătut și, dacă doriți, decorați cu stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute. Se răcește pe rafturi și se păstrează într-o cutie etanșă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 27 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista