Cookie-Uri Triple De Ciocolată Brownie
Rețeta cookie-urilor Triple Chocolate Brownie ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Acest desert are 107 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 16 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Cookie Madness are 75 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Fursecuri Brownie Cu Ciocolată Triplă, Cookie-Uri Triple De Ciocolată Brownie, și Fursecuri Brownie Cu Ciocolată Triplă.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un vas mare de amestecare pentru microunde.
Adăugați ciocolată în untul fierbinte și amestecați bine. Cuptorul cu microunde încă 30 de secunde și amestecați până când ciocolata este topită și netedă.
Lăsați amestecul să se răcească aproximativ 5 minute.Bateți zahărul în amestecul de ciocolată topită. Cu un mixer electric pe mediu, bateți ouăle unul câte unul.
Adăugați vanilia, creșteți viteza mixerului la mare și bateți aproximativ un minut și jumătate. Aluatul se va pufni și va părea mai deschis la culoare.
Amestecați făina, pudra de cacao, praful de copt și sarea împreună într-un bol separat. Cu mâna, amestecați-l în aluat până se încorporează. Se amestecă aproximativ ceașcă de chipsuri de ciocolată (puteți folosi mai puțin dacă doriți). Răciți aluatul timp de o oră sau mai mult sau până când este suficient de ferm pentru a se forma în movile destul de rezistente.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Foi de linie cu hârtie pergament. Scoateți movile mari de două linguri și aranjați-le pe foi de prăjituri la câțiva centimetri distanță.
Coaceți câte o foaie timp de 8-10 minute. Cookie-urile ar trebui să fie încă puțin strălucitoare când le scoateți, dar coapte. Al meu a durat 10 minute.
Lăsați să se răcească pe foile de prăjituri câteva minute, apoi transferați la răcire racks.To faceți glazură, topiți chipsurile de ciocolată și untul împreună cuptor cu microunde sau într-un castron metalic așezat peste apă fierbinte.
Stropiți ciocolata peste fursecuri sau dacă este prea groasă pentru a stropi, transferați-o într-o pungă de congelator, tăiați colțul și strângeți-o peste fursecuri.