Cookie-Uri Tarantula
Cookie-urile Tarantula ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 405 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ou, extract de vanillan, chipsuri de ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cookie-Uri Tarantula, Tarantula Tacos, și Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Într-un castron mediu de amestecare, combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu. Pune deoparte.
Într-un bol mare de amestecare, bateți împreună untul, zahărul brun și zahărul granulat până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați oul și vanilia și bateți până se omogenizează bine.
Adăugați treptat amestecul de făină și pudra de cacao. Bateți pentru a forma un aluat neted.
Rulați o bilă de aluat de mărimea unei linguri și așezați-o pe o foaie de copt. Aranjați opt bastoane de covrig în jurul mingii ca niște spițe pe o roată. Apăsați ferm vârfurile bastoanelor de covrig în bila de aluat. Continuați cu restul de covrigi și aluat.
Coaceți până când prăjiturile încep să se rumenească în jurul marginilor, aproximativ 7-10 minute.
Ridicați fursecurile de pe foile de copt cu o spatulă și așezați-le pe rafturi de răcire cu sârmă.
Lăsați să se răcească complet.
Așezați rafturile pe foi de folie de aluminiu sau hârtie cerată.
Într-un cazan dublu (sau cuptorul cu microunde), topiți chipsurile de ciocolată cu ulei vegetal.
Se toarnă ciocolata topită peste fiecare prăjitură. Se acoperă cu stropi de ciocolată. Apăsați în doi ochi roșii de bomboane pe partea din față a capului. Eeek!
Din viața secretă a alimentelor
Publicat de Hyperion / Melcher Media, retipărit cu permisiunea Melcher Media