Cookie-Uri Sandwich Linzer Star
Nevoie de un desert vegetarian? Cookie-urile sandwich Linzer Star ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 24. O porție conține 205 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nucșoară măcinată, migdale sfărâmate, gem de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Linzer tarte sau cookie-uri Linzer), Cookie-Uri Sandwich Linzer, și Linzer Inima Sandwich Cookie-Uri 2 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: două freze cookie în formă de stea( sau rotunde), unul de aproximativ 1 1/2 inci și unul de aproximativ 3/4 inch
Pentru aluatul de prăjituri: în vasul unui mixer electric, bateți untul până se omogenizează.
Adăugați zahărul granulat și continuați să amestecați până când amestecul devine ușor și pufos, 5 până la 8 minute.
Într-un alt castron, combinați și amestecați făina, migdalele, scorțișoara și nucșoara.
Se amestecă și se rulează prăjiturile: deoarece acest aluat are o cantitate bună de unt, are nevoie de timp de odihnă și trebuie rulat destul de repede.
Așezați trei bucăți mari de hârtie de ceară într-un singur strat pe o suprafață plană.
Presărați fiecare cu un strat ușor de făină.
Scoateți vasul din mixer și, folosind o spatulă de cauciuc, amestecați amestecul de făină cu untul. Când ingredientele sunt complet integrate, așezați o treime din aluat pe fiecare dintre bucățile de hârtie de ceară. Înveliți cu un alt strat ușor de făină și deasupra cu o altă bucată de hârtie de ceară de aceeași lungime pentru a face trei "sandvișuri" de aluat."Apăsați aceste sandvișuri cu hârtie de ceară și aluat cu mâinile până când aluatul este destul de subțire. Acest lucru va economisi mult timp la rulare mai târziu.
Puneți două dintre ele în frigider și lucrați cu ele pe rând.
Rotiți primul lot într-o formă cât mai îngrijită. Ceea ce contează cel mai mult este evitarea cutelor sau fisurilor și obținerea acesteia la o grosime de aproximativ 1/8 inch. Când primul este rulat, refrigerați-l și repetați același proces pentru celelalte două.
Lăsați-i să se răcească cel puțin 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scoateți prima foaie laminată din frigider și tăiați cât mai multe stele (sau runde) de 1 1/2 inci. Rezervați resturile în frigider. Aranjați stelele într-un singur strat pe o foaie de copt unsă. Repetați cu celelalte două foi, rezervând orice resturi.
Tăiați o stea, cu tăietorul mai mic, din centrul jumătății tuturor prăjiturilor.
Rotiți resturile între două bucăți de hârtie de ceară și tăiați stele suplimentare, dacă doriți.
Coaceți prăjiturile până se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute.
Scoateți tăvile din cuptor și lăsați-le să se răcească ușor pe tăvi timp de câteva minute înainte de a le transfera ușor pe o suprafață plană. P
Așezați gemul de zmeură într-un vas mic și aduceți-l la foc mic.
Se scoate de pe foc pentru a se răci ușor. Lingurați 1/4 până la 1/2 linguriță de gem de zmeură pe fiecare fund și așezați o stea de sus pe fiecare. Praf cu zahăr pudră, dacă se dorește.