Cookie-Uri Sandwich Linzer

Cookie-Uri Sandwich Linzer
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile sandwich Linzer. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 166 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 26. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), Cookie-Uri Sandwich Linzer Star, și Linzer Inima Sandwich Cookie-Uri 2.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Răspândiți alunele într-o tavă de copt puțin adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți descoperit aproximativ 6 minute, amestecând ocazional. Frecați nucile într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta pielea liberă (este posibil ca unele piei să nu se desprindă); se răcește 5 până la 10 minute. Opriți cuptorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CuptorCuptor
4
În vasul robotului de bucătărie cu lamă metalică, așezați nuci și 1/4 cană de zahăr brun . Acoperiți; procesați cu aproximativ 10 impulsuri pornite și oprite, câte 2 până la 3 secunde fiecare, până când nucile sunt măcinate fin, dar nu uleioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
5
Într-un castron mic, amestecați făina, crema de tartru, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Într-un castron mare, bateți untul și restul de 1/4 cană de zahăr brun cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 3 minute sau până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Adăugați amestecul de nuci; bate aproximativ 1 minut sau până se amestecă. Bateți în ou și vanilie. Cu lingura, amestecați amestecul de făină aproximativ 1 minut sau doar până la amestecare. Formați aluatul în 2 bile; aplatizați fiecare bilă într-un disc. Înfășurați separat în folie de plastic; refrigerați cel puțin 2 ore până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți 1 disc de aluat din frigider. Pe suprafața bine făinată, rulați aluatul cu sucitorul făinat până la aproximativ 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
10
Tăiați cu tăietor de prăjituri de 2 1/2 inch în forma dorită. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați decupaje la aproximativ 1 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Rulați și tăiați cealaltă jumătate de aluat. Folosind un tăietor pătrat sau rotund de 1 inch, decupați centrul a jumătate din fursecuri. Reroll centre de aluat și taie mai multe cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
12
Coaceți 4 până la 5 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți din foile de cookie în raftul de răcire. Se răcește aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
14
Presărați ușor zahăr pudră peste fursecuri cu decupaje centrale. Sau stropiți cu glazură de zahăr pudră și presărați cu zaharuri sau decoruri colorate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
GlazurăGlazură
15
Răspândiți aproximativ 1 linguriță de gem de zmeură pe partea de jos a fiecărui cookie întreg. Sus cu un cookie decupat. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții26
Scor De Sănătate1
Revista