Cookie-Uri Sandwich Linzer
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile sandwich Linzer. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 166 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 26. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), Cookie-Uri Sandwich Linzer Star, și Linzer Inima Sandwich Cookie-Uri 2.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Răspândiți alunele într-o tavă de copt puțin adâncă.
Coaceți descoperit aproximativ 6 minute, amestecând ocazional. Frecați nucile într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta pielea liberă (este posibil ca unele piei să nu se desprindă); se răcește 5 până la 10 minute. Opriți cuptorul.
În vasul robotului de bucătărie cu lamă metalică, așezați nuci și 1/4 cană de zahăr brun . Acoperiți; procesați cu aproximativ 10 impulsuri pornite și oprite, câte 2 până la 3 secunde fiecare, până când nucile sunt măcinate fin, dar nu uleioase.
Într-un castron mic, amestecați făina, crema de tartru, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți untul și restul de 1/4 cană de zahăr brun cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 3 minute sau până la omogenizare.
Adăugați amestecul de nuci; bate aproximativ 1 minut sau până se amestecă. Bateți în ou și vanilie. Cu lingura, amestecați amestecul de făină aproximativ 1 minut sau doar până la amestecare. Formați aluatul în 2 bile; aplatizați fiecare bilă într-un disc. Înfășurați separat în folie de plastic; refrigerați cel puțin 2 ore până când este ferm.
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Scoateți 1 disc de aluat din frigider. Pe suprafața bine făinată, rulați aluatul cu sucitorul făinat până la aproximativ 1/8 inch grosime.
Tăiați cu tăietor de prăjituri de 2 1/2 inch în forma dorită. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați decupaje la aproximativ 1 inch distanță.
Rulați și tăiați cealaltă jumătate de aluat. Folosind un tăietor pătrat sau rotund de 1 inch, decupați centrul a jumătate din fursecuri. Reroll centre de aluat și taie mai multe cookie-uri.
Coaceți 4 până la 5 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis.
Scoateți din foile de cookie în raftul de răcire. Se răcește aproximativ 10 minute.
Presărați ușor zahăr pudră peste fursecuri cu decupaje centrale. Sau stropiți cu glazură de zahăr pudră și presărați cu zaharuri sau decoruri colorate.
Răspândiți aproximativ 1 linguriță de gem de zmeură pe partea de jos a fiecărui cookie întreg. Sus cu un cookie decupat. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.