Cookie-Uri Sandwich Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile Sandwich cu ciocolată. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 333 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 51 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați 10 zile de fursecuri: fursecuri sandwich cu ciocolată, Biscuiți Sandwich cu ciocolată Brownie cu Ganache de ciocolată albă și conserve de căpșuni, și Ciocolată ciocolată cu ciocolată și Nutella Cream Sandwich Cookies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți fursecuri: aranjați rafturile pe treimile inferioare și superioare ale cuptorului; Preîncălziți cuptorul la 177°. tapetați 2 foi de copt cu pergament. Într-un castron, folosind un mixer electric la viteză mică, combinați zahărul, făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea. Adăugați treptat unt; creșteți încet viteza mixerului la mediu.
Amestecul va arăta sfărâmicios la început, dar continuați să amestecați timp de aproximativ 8 minute și se va uni în aglomerări mari.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și frământați scurt, apoi apăsați într-un dreptunghi mic.
Tăiați aluatul în jumătate. Lucrând cu o bucată la un moment dat, rotiți aluatul la o grosime de 1/4 inch. Folosind un tăietor rotund de 1/2 inch, tăiați cercuri. Aduna resturi, reroll și se taie cât mai multe cookie-uri posibil.
Transferați-le pe foi de copt.
Coaceți fursecurile timp de 6 minute, apoi rotiți tigăile (de sus în jos și din față în spate) și coaceți 6 minute mai mult.
Scoateți foile de copt din cuptor și puneți-le pe rafturi pentru câteva minute pentru a se răci înainte de a transfera fursecurile în rafturi pentru a se răci complet. Repetați cu aluatul rămas.
Faceți umplutura: într-un castron mare, folosind un mixer electric la viteză mare, bateți untul până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați treptat sare și zahăr de cofetărie. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Adăugați colorant alimentar, picătură cu picătură, până când umplerea capătă nuanța roz dorită.
Transferați umplutura într-o pungă de patiserie. Umpleți țeava pe jumătate din fursecuri, apoi sandwich-le împreună cu fursecurile rămase.