Cookie-Uri Poinsettia
Cookie-urile Poinsettia sunt un vegetarian rețetă cu 48 de porții. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 89 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 115 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr decorator, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare includ Cookie-Uri Poinsettia, Cookie-Uri Poinsettia, și Poinsettia Pinwheel Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați foile de copt cu folie de aluminiu sau hârtie pergament.
Într-un castron mare, cremă împreună untul, zahărul și crema de brânză până când sunt ușoare și pufoase folosind un mixer electric.
Adăugați oul și vanilia; se amestecă până se omogenizează bine. Se amestecă făina cu mâna folosind o lingură robustă, adăugând în același timp suficient colorant alimentar roșu pentru a face aluatul să devină o culoare destul de Roșie.
Rotiți bilele în zahărul decorator roșu și așezați-le pe foile de prăjituri pregătite, distanțându-se la 1 inch. Puneți la frigider prăjiturile pe foile lor de prăjituri până când sunt ferme, aproximativ 10 minute.
Când cookie-urile sunt ferme, faceți trei felii pe fiecare cookie pentru a face 6 felii ca o plăcintă, tăind doar aproximativ 2/3 din drum prin bilele de cookie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 12 minute, până când prăjiturile par uscate. Se răcește pe foile de prăjituri, apoi se îndepărtează de folia de aluminiu.
Faceți glazura pentru fursecuri amestecând zahărul și apa cofetarilor până când ajunge la o consistență a conductelor.
Adăugați o picătură de colorant alimentar galben. Puneți glazura într-o pungă de patiserie sau o pungă resigilabilă și tăiați o bucată mică din colț. Puneți puncte mici pe centrul cookie-urilor. Lăsați glazura să se usuce înainte de a păstra fursecurile într-un recipient etanș la temperatura camerei. Cookie-urile pot fi stocate timp de până la două săptămâni.