Cookie-Uri Naturale Cu Banane Din Fulgi De Ovăz
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 65 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 9 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 226 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți banane, lapte degresat - am omis acest lucru complet, deoarece aluatul meu era foarte umed, ovăz cu gătit rapid-important să folosiți gătitul. de modă veche, probabil, are un gust prea " ovăz-y, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Bananan, Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Bananan Fără Coacere, și Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Stafide Cu Banane Cu Conținut Scăzut De Grăsimi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.Topiți untul sau margarina într-un bol de amestecare sigur pentru cuptorul cu microunde.
Adăugați toate ingredientele rămase, dar urmăriți laptele, deoarece este posibil să nu aveți nevoie de toate.
Lăsați să stea aproximativ 5 minute, până când ovăzul este umed.Ungeți ușor o foaie de cookie sau o linie cu folie antiaderentă.Pentru fiecare prăjitură, scoateți aproximativ 1 T. de aluat și aruncați-l pe foaia de biscuiți unsă.
Coaceți cookie-urile timp de 15 până la 20 de minute.
Lăsați să se răcească pe foaia de cookie timp de aproximativ 1 minut.Mutați cookie-urile în rafturi de sârmă sau un prosop pentru a se răci.Dimensiune de servire: 2 cookie-uri