Cookie-uri ' N crema inghetata

Cookie-uri ' N crema inghetata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata Cookies 'n Cream. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1753 calorii, 20g de proteine, și 100g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 55 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Căpșuni Paleo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți baza de înghețată: într-o oală medie, aduceți laptele și smântâna la foc mic. Între timp puneți gălbenușurile într-un castron mediu și bateți zahărul treptat. Este mult zahăr, așa că nu-l aruncați dintr-o dată sau va fi dificil de încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Bateți în sare. Odată ce lactatele încep să fiarbă, bateți o parte din amestecul de lactate în gălbenușurile de ou, câte o oală-plină la un moment dat, până când amestecul de ouă este destul de cald. Apoi amestecati ou amestec în oală de smântână. Întoarceți căldura la mediu scăzut. Amestecați constant cu o spatulă de cauciuc, asigurându-vă că răzuiți de-a lungul fundului oalei pentru a evita coagularea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
PolonicPolonic
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
În mod normal, rețetele de înghețată vă roagă să gătiți până când amestecul este "suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de lemn", dar cu această rețetă, asta nu se va întâmpla niciodată. În schimb, gătiți până când un termometru înregistrează 145 F. când se întâmplă, opriți imediat focul și strecurați crema printr-o sită și într-un castron mare. Se amestecă extractul de vanilie și vodca. Se răcește într-o baie de gheață și se dă la frigider, acoperit, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Pregătiți mixurile Oreo: folosiți un cuțit sau un robot de bucătărie pentru a pulveriza trei uncii de Oreo sau Fauxreos în firimituri foarte fine. Cu un cuțit, tăiați trei uncii de Oreos în biți mici, de 1/4". Tăiați Oreosul rămas în jumătate sau treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri OreoCookie-uri Oreo
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați toate aceste bucăți Oreo într-un castron mare și păstrați-le în congelator până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri OreoCookie-uri Oreo
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Finisarea înghețatei: procesați baza de înghețată răcită în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Când înghețata a terminat de agitat, transferați-o în vasul tuturor bucăților Oreo și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Cookie-uri OreoCookie-uri Oreo
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Acoperiți bine înghețata cu folie de plastic sau transferați într-un recipient etanș și depozitați în congelator. Înghețata se va păstra timp de două săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-urile din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții2
Scor De Sănătate12
Revista