Cookie-Uri Lebkuchen
Cookie-urile Lebkuchen sunt un fără lactate desert. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 103 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 24. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați alune măcinate, coajă de lămâie confiată, migdale măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cookie-Uri Germane De Turtă Dulce (Lebkuchen), Biscuiți Cu Ciocolată Lebkuchen, și Vacanță Lebkuchen (Cookie-Uri De Condimente Germane) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă coaja confiată cu romul și se lasă deoparte să se înmoaie. Aruncați nucile măcinate cu condimente și praf de copt și lăsați-le deoparte.
Bateți ouăle la înălțime până la galben pal, aproximativ patru minute.
Adăugați zahăr și sare și bateți încă cinci minute.
Dacă este foarte umed (deși probabil nu va fi), scurgeți coaja confiată. Folosind o lingură de lemn, pliați amestecul de făină de nuci și cojile confiate în amestecul de ouă până când făina este bine încorporată, dar nu amestecați prea mult.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați linguri rotunjite de amestec pe hârtia pergament, asigurându – vă că fiecare prăjitură are cel puțin 2 cm înălțime și lăsând 3-4 cm între ele. Cookie-urile nu se răspândesc prea mult la coacere, așa că, dacă preferați lebkuchen perfect neted, mai degrabă decât cele crăpate, cel mai bine este să le neteziți manual în acest moment. Opțional: dacă utilizați back-oblaten, formați cookie-uri direct pe napolitane, asigurându-vă că fiecare cookie are aproximativ 2 cm înălțime. Din nou, deoarece fursecurile nu se răspândesc la coacere, acoperiți întreaga napolitană.
Lăsați cookie-urile să se odihnească timp de o oră la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 150 buc. c / 302 buc. F.
Coaceți prăjiturile timp de 15-18 minute, rotind tigăile la jumătatea drumului, până când prăjiturile se rumenesc ușor și reveniți la atingere. (Este mai bine să aerisiți pe partea ușoară a gătitului, deoarece doriți să fie umede și să se usuce rapid.)
Scoateți-le din cuptor și răciți ușor pe foaia de copt înainte de a le transfera pe o grătar.
Păstrați lebkuchen într-un recipient etanș între straturile de hârtie de ceară din frigider. Cookie-urile se vor păstra, la frigider, până la două săptămâni.
Pentru un tratament suplimentar, înmuiați-le în ciocolată sau glazurați-le cu o glazură subțire de zahăr.