Cookie-Uri Florentine

Cookie-Uri Florentine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile Florentine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 28 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 59 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, untul, făina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Florentine, Fursecuri Din Dantelă Florentină, și Cookie-Uri Florentine Amaretto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului la pozițiile de mijloc superior și de mijloc inferior și preîncălziți la 350 F. căptușiți două foi de copt cu căptușeli de silipat (Vezi nota). Într-un castron mediu, combinați migdalele, făina, coaja și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Într-o cratiță medie, combinați untul, siropul de porumb, smântâna grea și zahărul la foc mediu. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Odată ce fierbe, lăsați să fiarbă tare timp de 1 minut, apoi scoateți focul, amestecați vanilia și turnați peste amestecul de nuci. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Când aluatul este suficient de rece pentru a fi manevrat, scoateți în linguri rotunjite și aruncați pe foi de copt pregătite la cel puțin 2 1/2 inci distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
4
Coaceți până devine auriu și plat, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Lăsați să se răcească complet, apoi scoateți ușor din foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista