Cookie-Uri Decupate De Arțar De Toamnă

Cookie-Uri Decupate De Arțar De Toamnă
Toamna Maple Cutout cookie-uri este un vegetarian desert. Această rețetă face 48 de porții cu 53 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați aromă de arțar, zahăr granulat, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fursecuri Condimentate Cu Frunze De Toamnă, Cookie-Uri De Zahăr De Arțar De Toamnă, și Cookie-Uri De Zahăr Tăiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic. Gatiti pana cand solidele din lapte nu mai trosnesc si transformati chihlimbarul (aproximativ 5 minute), amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați amestecul de unt într-un castron mic, răzuind tigaia pentru a include solide din lapte. Acoperiți și răciți amestecul de unt la frigider timp de 20 de minute sau până când este moale și congelat, dar nu ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (prin nucșoară) într-un castron, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Combinați amestecul de unt răcit și zahărul granulat într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați sirop, aromă și 1 albus de ou în amestecul de unt; bateți la viteză mică 2 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
UntUnt
SiropSirop
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt; bate la viteză mică până se omogenizează. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare porție într-o bilă; înfășurați în folie de plastic. Se răcește 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Așezați nucile și zahărul turbinado într-un robot de bucătărie; pulsează de 15 ori sau până când amestecul este măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
10
Așezați 1 albus de ou rămas într-un alt castron mic; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
11
Lucrând cu o porție de aluat la un moment dat (păstrați aluatul rămas răcit până la utilizare), rulați aluatul la o grosime de 1/8 inch pe o suprafață făinoasă și tăiați cu un tăietor rotund sau decorativ de 2 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
12
Așezați 24 de fursecuri, distanțate uniform, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Periați ușor blaturile de fursecuri cu albus de ou; presărați uniform cu jumătate de amestec de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Cookie-uriCookie-uri
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți cookie-urile din tigaie; se răcește complet pe rafturile de sârmă. Repetați procedura cu aluatul rămas, albușul de ou și amestecul de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Cookie-uriCookie-uri
NuciNuci
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista