Cookie-Uri Decupate De Arțar De Toamnă
Toamna Maple Cutout cookie-uri este un vegetarian desert. Această rețetă face 48 de porții cu 53 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați aromă de arțar, zahăr granulat, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fursecuri Condimentate Cu Frunze De Toamnă, Cookie-Uri De Zahăr De Arțar De Toamnă, și Cookie-Uri De Zahăr Tăiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic. Gatiti pana cand solidele din lapte nu mai trosnesc si transformati chihlimbarul (aproximativ 5 minute), amestecand ocazional.
Transferați amestecul de unt într-un castron mic, răzuind tigaia pentru a include solide din lapte. Acoperiți și răciți amestecul de unt la frigider timp de 20 de minute sau până când este moale și congelat, dar nu ferm.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (prin nucșoară) într-un castron, amestecând cu un tel.
Combinați amestecul de unt răcit și zahărul granulat într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 3 minute).
Adăugați sirop, aromă și 1 albus de ou în amestecul de unt; bateți la viteză mică 2 minute sau până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt; bate la viteză mică până se omogenizează. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare porție într-o bilă; înfășurați în folie de plastic. Se răcește 1 oră sau până când este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați nucile și zahărul turbinado într-un robot de bucătărie; pulsează de 15 ori sau până când amestecul este măcinat grosier.
Așezați 1 albus de ou rămas într-un alt castron mic; se amestecă cu un tel.
Lucrând cu o porție de aluat la un moment dat (păstrați aluatul rămas răcit până la utilizare), rulați aluatul la o grosime de 1/8 inch pe o suprafață făinoasă și tăiați cu un tăietor rotund sau decorativ de 2 1/2 inch.
Așezați 24 de fursecuri, distanțate uniform, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Periați ușor blaturile de fursecuri cu albus de ou; presărați uniform cu jumătate de amestec de nuci.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți cookie-urile din tigaie; se răcește complet pe rafturile de sârmă. Repetați procedura cu aluatul rămas, albușul de ou și amestecul de nuci.