Cookie-uri de zahăr II

Cookie-uri de zahăr II
Cookie-uri de zahăr II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 96. O porție conține 93 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri De Zahăr Amish (Cookie-Uri De Zahăr Clare), Ziua Fericită A Cookie-Urilor De Zahăr-Cookie-Uri De Zahăr Amish, și Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine cu fiecare adăugare, apoi amestecați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
4
Combinați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu, amestecați în amestecul cremos alternativ cu laptele. Aruncați cu linguri rotunjite pe o foaie de cookie nepregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Lăsați prăjiturile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe o grătar pentru a se răci complet. Puteți glazura cu zahăr de cofetari când este rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții96
Scor De Sănătate0
Revista