Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță Decorate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu zahăr de vacanță decorate. Această rețetă servește 36 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă este plăcută de 51 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de albușuri de ou pasteurizate, unt, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Decupaje Decorate Pentru Biscuiți Cu Zahăr, Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță, și Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți fursecuri: într-un castron mediu, bateți împreună făina, praful de copt și sarea; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Bateți în ou, lapte și vanilie.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se combină. Împărțiți aluatul în două, înfășurați în folie de plastic și lăsați să se odihnească la frigider cel puțin o oră și până peste noapte.
Reglați suportul cuptorului la pozițiile medii și superioare și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Desfaceți o bilă de aluat. Aluatul va fi în continuare puțin lipicios, așa că asigurați-vă că acoperiți o suprafață de lucru curată cu făină.
Întindeți aluatul cu sucitorul, răsturnând frecvent aluatul și refăcând suprafața de lucru.
Întindeți aluatul într-un cerc de aproximativ 10 inci în diametru și 1/8 inch grosime.
Decupați forme, apoi folosiți o spatulă de patiserie pentru a transfera fursecurile pe foile de copt pregătite.
Coaceți prăjiturile până devin aurii la margini, aproximativ 12 minute, în funcție de dimensiunea tăietorilor (Vezi nota de mai sus).
Lăsați cookie-urile să se răcească timp de 5 minute, apoi transferați-le într-o grătar pentru a termina răcirea. Repetați cu aluatul rămas.
Când cookie-urile s-au răcit complet, faceți glazură: într-un castron mare, amestecați împreună albușurile de ou și zahărul de cofetărie până la neted. Împărțiți glazura între câte boluri aveți tipuri de coloranți alimentari.
Adăugați colorant alimentar la alegere în fiecare castron. După decorarea prăjiturilor cu glazură și stropi, lăsați să stea 1 oră pentru ca glazura să se întărească.