Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță
Cookie-urile de zahăr de vacanță durează aproximativ aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă servește 60 și costă 11 cenți pe porție. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă este plăcută de 380 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Crăciun. Această rețetă de la Simply Recipes necesită făină pentru toate scopurile, extract de vanillan, jimmies și lapte. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță, Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță, și Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluatul pentru biscuiți: într—un castron mare, amestecați energic ingredientele uscate-făină, zahăr, praf de copt și sare.
Folosiți un mixer pentru a amesteca untul înmuiat, oul, frișca și extractul de vanilie. Bateți până se amestecă bine.
Răciți aluatul timp de câteva ore.
Întindeți aluatul: rupeți o bucată de aluat de mărimea unei portocale și bateți-o plat în mână.
Presărați ușor cu un amestec de făină / zahăr (folosiți un raport de 2/1 făină la zahăr: 4 linguri de făină amestecată cu 2 linguri de zahăr).
Folosind un sucitor, rulați aluatul pe o placă făinoasă sau între hârtie de ceară. Făinați ambele părți ale aluatului în timp ce rulați, astfel încât aluatul să se ridice ușor de pe placă atunci când este tăiat.
Rulați la o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Decupați formele cookie-urilor: utilizați tăietori de cookie-uri pentru a decupa formele cookie-urilor.Dacă aluatul întins devine prea moale, răciți-l la frigider timp de 5 până la 10 minute înainte de a continua.
Așezați formele cookie-urilor pe o foaie de cookie căptușită cu silpat sau pe o foaie de cookie unsă.
Se coace 5-8 minute la 400 F.
Scoateți cookie-urile din cuptor imediat ce le vedeți colorând la baza cookie-ului.
Lăsați să se răcească complet.
Faceți glazura: folosiți un mixer pentru a bate ingredientele de glazură—Crisco sau unt, zahăr de cofetărie, lapte, extract de vanilie—până se omogenizează.
Dacă glazura dvs. este prea groasă pentru a se răspândi uniform, adăugați cantități mici de lapte și remixați bine până când glazura este consistența pe care o preferați.
Separați în boluri diferite, adăugați coloranți alimentari pentru a obține diferite culori.
Întindeți glazura pe fursecuri cu un cuțit de unt sau o perie de patiserie, folosiți echipamente de conducte pentru decorarea tortului pentru a adăuga accente decorative.
Dacă doriți ca bomboanele de decorare de tip sprinkle să se lipească, periați cookie-ul cu sirop clar Karo și apoi presărați.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Moscato Dasti, Port, Prosecco
Crema Sherry, Madeira și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru prăjiturile cu zahăr. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.