Cookie-Uri De Zahăr

Cookie-urile de zahăr ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 107 calorii. Această rețetă servește 36. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 200 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de praf de copt, ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 24 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Cookie-Uri De Zahăr Amish (Cookie-Uri De Zahăr Crocante), Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral, și Ziua Fericită A Cookie-Urilor De Zahăr — Cookie-Uri De Zahăr Amish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea. Pune deoparte.
Puneți untul și zahărul într-un castron mare de mixer electric și bateți până când este deschis la culoare.
Adăugați oul și laptele și bateți pentru a combina. Puneți mixerul la viteză mică, adăugați treptat făină și bateți până când amestecul se îndepărtează de partea laterală a vasului. Împărțiți aluatul în jumătate, înfășurați în hârtie cerată și dați-l la frigider timp de 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Presărați suprafața în care veți rula aluatul cu zahăr pudră.
Scoateți 1 pachet învelit de aluat din frigider la un moment dat, presărați sucitorul cu zahăr pudră și întindeți aluatul la o grosime de 1/4 inci. Mutați aluatul în jur și verificați frecvent dedesubt pentru a vă asigura că nu se lipeste. Dacă aluatul s-a încălzit în timpul rulării, așezați foaia rece de prăjituri deasupra timp de 10 minute pentru a se răci.
Tăiați în forma dorită, așezați cel puțin 1 inch pe o foaie de copt unsă, pergament sau covor de copt din silicon și coaceți timp de 7 până la 9 minute sau până când prăjiturile abia încep să se rumenească în jurul marginilor, rotind foaia de prăjituri la jumătatea timpului de coacere.
Lăsați să stea pe foaia de copt timp de 2 minute după scoaterea din cuptor și apoi treceți la răcirea completă pe suportul de sârmă.
Serviți ca atare sau gheață după dorință. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.