Cookie-Uri De Nucă De Cocos-Butterscotch-Fudge
Cookie-urile de nucă de cocos-Butterscotch-Fudge ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 90 de calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați betty sugar cookie mix, butterscotch topping, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Fursecuri Cu Ciocolată Cu Caramel Butterscotch, Biscuiți cu unt, nucă de cocos și caramel, și Cookie-Uri De Nucă De Cocos Chow Mein Butterscotch.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul topit și oul până se formează aluatul moale. Formați aluatul în bile de 1 inch.
Rulați bile în nucă de cocos. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați bile la 2 inci distanță.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când marginile devin maro auriu deschis și nuca de cocos începe să se prăjească. Se răcește 3 minute; scoateți din foile de cookie pe hârtie cerată.
Stropiți fiecare prăjitură caldă cu topping de butterscotch. Într-un castron mic cu microunde, topping de fudge fierbinte cu microunde neacoperit la 15 până la 30 de secunde sau până când se întinde. Întindeți cu grijă deasupra fiecărui cookie.
Se servește cald sau rece. Depozitați ușor acoperit.