Cookie-uri de nuc amarant cu Brandy
Cookie-urile Amaranth-nuc cu Brandy ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. O porție conține 86 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 71 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de nucă, jumătăți de nucă, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Amarant de nuci de mere fără Gluten, Sos De Pere, Coniac Și Nuci De Afine, și parfait de iaurt amarant – parfait de amarant cu fructe.
Instrucțiuni
Așezați cele 4 uncii de nuci și 2 linguri de zahăr în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică. Procesați până când amestecul pare nisipos și nucile sunt măcinate fin, aproximativ 15 secunde.
Bateți împreună făina albă de grâu integral, făina de amarant și sarea într-un castron mediu. Într-un castron mare, bateți untul cu un mixer electric la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde. Adăugați treptat zahărul rămas și bateți până devine pufos și neted, 1 până la 2 minute, răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Adăugați gălbenușul de ou, țuica și vanilia și bateți până se omogenizează bine, aproximativ 30 de secunde. Reduceți viteza la minim și bateți în amestecul de nuci, apoi adăugați treptat amestecul de făină până când este doar încorporat. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți până când aluatul este ferm, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Așezați un raft cu 1 crestătură sub centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 km.F. aliniați 2 foi mari de copt fără margini cu hârtie pergament.
Așezați semințele de amarant într-un castron mic.
4 Ciupiți bucățile de aluat ferm de mărimea nucului și rotiți-le între palme în bile netede de 1 inch.
Rulați fiecare bilă în semințe de amarant, apăsând ușor pentru a adera dacă este necesar și așezați-o pe foaia de copt, lăsând 2 inci între bucăți. Faceți o indentare cu degetul mare în centrul fiecărei bile, apăsând-o ușor în jos aproximativ o treime din înălțimea sa, apoi apăsați ușor o jumătate de nucă în centru.
Coaceți, câte 1 foaie odată, până când fursecurile devin maronii aurii în jurul marginilor și se întăresc, dar totuși cedează la o presiune ușoară, 17 până la 18 minute.
Scoateți din cuptor și glisați cu grijă hârtia pergament cu fursecurile pe o grătar pentru a se răci. Cookie-urile vor fi clare pe măsură ce se răcesc.
Pentru a obține un avans: aluatul, inclusiv pasul 2, poate fi făcut cu până la 2 zile înainte. Cookie-urile finite se vor păstra într-un recipient etanș până la 3 zile sau pot fi congelate până la 1 lună.
Retipărit cu permisiunea de la cereale antice pentru mese moderne: rețete mediteraneene de cereale integrale pentru orz, Farro, Kamut, mămăligă, boabe de grâu și multe altele de Maria Speck. Text copyright 2011 de Maria Speck; fotografii Copyright 2011 de Sara Remington. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Maria Speck a crescut în Grecia și Germania înainte de a se muta în Statele Unite ca tânăr adult. Este scriitoare și jurnalistă și a contribuit la Gourmet, Saveur și Gastronomica, precum și la Marie Claire și elle. Cursurile sale populare de gătit din Cambridge, Massachusetts, se concentrează pe aromele și stilurile de gătit ale Mediteranei și pe crearea de mese inovatoare și delicioase cu cereale integrale.