Cookie-urile de energie de iarnă necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. O porție conține 339 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 105 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de scorțișoară măcinată, sare, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Cookie-Uri De Energie, Cookie-Uri De Energie, și Cookie-uri de energie Oaty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Crema untul, zahărul, melasa și untul de arahide într-un castron mare. Amestecați ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Melasă
Vanilie
Unt
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Amestecați făina, germenii de grâu, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara într-un bol separat. Se amestecă ingredientele uscate în amestecul cremă, până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Germeni De Grâu
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă ovăzul, stafidele, chipsurile de ciocolată și nucile. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Cartofi Prăjiți
Nuci
Ovăz
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Formați aluatul în bile mari folosind 1/4 cană de aluat pe fursec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
6
Așezați pe foi de prăjituri unse, lăsând 3 centimetri între ele. Aplatizați ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți timp de 15 până la 18 minute. Când ați terminat, vârfurile vor fi în continuare moi la atingere. Se răcește pe foi timp de 5 minute, apoi se transferă într-un suport pentru a se răci.