Cookie-uri de Crăciun II

Cookie-urile de Crăciun II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 75 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 122 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, stafide aurii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată, Ricciarelli, prăjituri italiene cu migdale și sfaturi pentru prăjituri de Crăciun fără Gluten, și Cookie - uri bulgăre de zăpadă-momente de topire-cookie-uri Ușor de Crăciun s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați stafidele aurii, curmalele, cireșele confiate roșii și verzi, nucile pecan și sucul de struguri. Se lasă deoparte să se înmoaie. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Într-un castron mare, cremă împreună untul, zahărul brun, vanilia și gălbenușurile de ou până când sunt ușoare și pufoase.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt; se amestecă în amestecul cremos.
Se amestecă amestecul de fructe uscate. Bateți albușurile până la vârfuri rigide; pliați în aluat. Scoateți prăjiturile cu o lingură mică de înghețată pe foile de prăjituri pregătite. Bateți ușor.
Coaceți timp de 10 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți din foile de copt pentru a se răci pe rafturile de sârmă.