Cookie-urile de ciocolată-turtă dulce ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 115 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr brun, melasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri Cu Turtă Dulce Cu Ciocolată, Fursecuri Cu Turtă Dulce Cu Ciocolată, și Fursecuri Cu Turtă Dulce Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, bateți făina cu pudra de cacao, ghimbirul măcinat, scorțișoara măcinată, cuișoarele măcinate, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, bateți untul înmuiat cu scurtarea la viteză medie până când amestecul este neted, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
Bicarbonat De Sodiu
Cuișoare De Pământ
Praf De Ghimbir
Pudră De Cacao
Scurtarea
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
2
Adăugați zahărul brun și bateți până devine pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
3
Adăugați oul în aluatul de prăjituri și bateți până se încorporează. Bateți melasa și apoi ciocolata dulce-amară topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amară
Melasă
Cookie-uri
Ouă
4
Adăugați amestecul de făină în 3 loturi, bătând între adaosuri. Împărțiți aluatul în 3 părți egale. Formați fiecare parte într-un disc, apoi înfășurați fiecare în folie de plastic și refrigerați aluatul de biscuiți până la răcire, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat Cookie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți 1 disc de aluat gros de 1/4 inch. Folosind tăietori de prăjituri de 4 până la 5 inci, tăiați aluatul în forme și transferați-l pe foile de copt pregătite. Reluați resturile de aluat și tăiați mai multe fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Foaie De Copt
7
Coaceți fursecurile timp de aproximativ 7 minute, rotind tigăile la jumătatea coacerii până când blaturile sunt uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Lăsați fursecurile să se răcească pe tigăi timp de 5 minute, apoi transferați-le pe rafturi pentru a se răci complet. Repetați procesul cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
9
Într-un castron mediu, combinați zahărul cofetarilor cu albușul de ou și sucul de lămâie și bateți până când glazura este complet netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Lămâie
Albușuri De Ou
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Răzuiți umplutura de Mascarpone într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf mediu. Întoarceți jumătate din fursecurile de turtă dulce cu fața în sus și treceți un strat subțire de umplutură peste fursecuri. Sus cu cookie-urile rămase, cu partea plată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Mascarpone
11
Răsturnați glazura într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf foarte mic. Decorați cookie-urile după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Glazură
12
Lăsați să stea până se usucă glazura, aproximativ 30 de minute.