Cookie-Uri De Ciocolată-Turtă Dulce

Cookie-Uri De Ciocolată-Turtă Dulce
Cookie-urile de ciocolată-turtă dulce ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 115 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr brun, melasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri Cu Turtă Dulce Cu Ciocolată, Fursecuri Cu Turtă Dulce Cu Ciocolată, și Fursecuri Cu Turtă Dulce Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți făina cu pudra de cacao, ghimbirul măcinat, scorțișoara măcinată, cuișoarele măcinate, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, bateți untul înmuiat cu scurtarea la viteză medie până când amestecul este neted, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați zahărul brun și bateți până devine pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
3
Adăugați oul în aluatul de prăjituri și bateți până se încorporează. Bateți melasa și apoi ciocolata dulce-amară topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
MelasăMelasă
Cookie-uriCookie-uri
OuăOuă
4
Adăugați amestecul de făină în 3 loturi, bătând între adaosuri. Împărțiți aluatul în 3 părți egale. Formați fiecare parte într-un disc, apoi înfășurați fiecare în folie de plastic și refrigerați aluatul de biscuiți până la răcire, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat CookieAluat Cookie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți 1 disc de aluat gros de 1/4 inch. Folosind tăietori de prăjituri de 4 până la 5 inci, tăiați aluatul în forme și transferați-l pe foile de copt pregătite. Reluați resturile de aluat și tăiați mai multe fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți fursecurile timp de aproximativ 7 minute, rotind tigăile la jumătatea coacerii până când blaturile sunt uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați fursecurile să se răcească pe tigăi timp de 5 minute, apoi transferați-le pe rafturi pentru a se răci complet. Repetați procesul cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
9
Într-un castron mediu, combinați zahărul cofetarilor cu albușul de ou și sucul de lămâie și bateți până când glazura este complet netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Răzuiți umplutura de Mascarpone într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf mediu. Întoarceți jumătate din fursecurile de turtă dulce cu fața în sus și treceți un strat subțire de umplutură peste fursecuri. Sus cu cookie-urile rămase, cu partea plată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
MascarponeMascarpone
11
Răsturnați glazura într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf foarte mic. Decorați cookie-urile după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
12
Lăsați să stea până se usucă glazura, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista