Cookie-Uri Câștigătoare De Medalii De Aur
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile câștigătoare cu medalie de aur. Această rețetă vegetariană servește 18 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 232 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, șlefuiți zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Dip De Legume Cu Medalie De Aur, Medalia De Aur Greacă Wraps, și Medalie De Aur Placinta Proaspata Cu Capsuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 24 de metri de panglică roșu-alb-albastru tăiat în lungimi de 1 curte un tăietor rotund de prăjituri de 3 până la 3 1/4 inci un pahar mic sau un bol (aproximativ 2 1/2 inci lățime) un paie largă de băut sau un cuțit pentru a tăia o gaură în aluat pentru panglică
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea într-un bol mare. Crema untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric pe mediu timp de 3 minute. Bateți în cele 2 ouă bătute și vanilie.
Bateți amestecul de făină în amestecul de unt 1 cană odată. Împărțiți aluatul în 2 bucăți și aplatizați-le în dreptunghiuri îngrijite de aproximativ 3/4 inci grosime. Înfășurați în folie de plastic și răciți cel puțin 3 ore.
Setați un suport pentru cuptor în mijlocul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 2 foi de prăjituri cu pergament. Lucrând cu 1 bucată de aluat la un moment dat, scoateți aluatul din frigider și lăsați-l să se înmoaie aproximativ 10 minute.
Rotiți-l pe o bucată de pergament ușor înmuiată până la grosimea de 3/16 inci.
Tăiați rundele cu un tăietor de prăjituri de 3 până la 3 1/4 inci și aranjați-le pe foile de prăjituri pregătite la cel puțin 1 1/2 inci distanță. Repetați cu a doua bucată de aluat, răsturnați și tăiați resturile după cum este necesar.
Pentru a face amprente inelare pe fursecuri, apăsați marginea unui pahar mic sau a unui bol (aproximativ 2 1/2 inci lățime) la jumătate în fiecare rundă de aluat. Congelați cookie-urile de pe foile de cookie-uri timp de 20 de minute. (Acest lucru va ajuta cookie-urile să-și păstreze amprentele.)
Combinați oul rămas cu 6 picături de colorant alimentar galben și 1 linguriță de apă.
Bateți împreună cu o furculiță pentru a face o spălare a ouălor.
În partea de sus a fiecărui cookie, utilizați o paie largă sau vârful unui cuțit ascuțit pentru a tăia un cerc sau un dreptunghi suficient de larg pentru a fileta o panglică. Lucrând cu 2 până la 3 fursecuri la un moment dat, periați ușor rundele cu spălarea ouălor (evitați amprenta) și presărați cu zahărul șlefuit. Atingeți ușor fiecare cookie de pe tejghea pentru a scutura excesul (aluatul congelat va fi suficient de robust pentru a rezista la acest lucru).
Coaceți cookie-urile până când sunt setate și marginile încep să se rumenească, 14 până la 18 minute, rotind foile de cookie o dată.
Transferați foile într-un suport de copt și răciți cookie-urile complet pe foi. (Dacă găurile pentru panglică s-au închis puțin, tăiați doar o parte din aluat cu un cuțit în timp ce prăjiturile sunt încă calde).
Filetați o curte de panglică prin fiecare cookie și legați capetele.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori portocalii, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe palat veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.