Cookie-Uri Cu Unt De Arahide
Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 342 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 142 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide, zahăr granulat —, zahăr brun — și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cookie-Uri Cu Unt De Ciocolată Cu Unt De Arahide, Biscuiți Cu Unt De Arahide - Ciocolată, și Cookie-Uri De Ciocolată Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți mai întâi bucățile de unt de arahide.
Amestecați chipsurile de unt de arahide, untul de arahide și untul într-un castron mic și cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 de secunde. Se amestecă până se omogenizează. Dacă chipsurile nu sunt topite, încălziți încă 30 de secunde.Faceți o matriță mică de 2 și 5(ish) cu folie (vezi fotografia).
Se toarnă amestecul de unt de arahide în forma mică și se răcește aproximativ o jumătate de oră sau până când este ferm. Desfaceți buștenul de unt de arahide și tăiați-l în bucăți.Continuați cu aluatul pentru biscuiți. Unt de cremă și ambele zaharuri cu un mixer electric. Bateți untul de arahide, apoi praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați ouăle pe rând, bătând cu o viteză mai mică, apoi bateți în vanilie. Cu mâna sau folosind cea mai mică viteză a mixerului, amestecați făina. Când făina este amestecată, amestecați bucăți de ciocolată și chipsuri de unt de arahide.Se răcește aluatul aproximativ o oră.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Folosind o măsură puțin mai mică de un sfert de cană, scoateți bile de aluat și aranjați pe foaia de prăjituri la câțiva centimetri distanță. Lipiți bucăți de unt de arahide în aluatul deja scobit.
Coaceți timp de 12-14 minute, până când se fixează și se rumenesc în jurul marginilor.
Scoateți din cuptor și răciți pe tigaie timp de aproximativ 10 minute pentru a seta.
Scoateți din tigaie și puneți-l pe un suport pentru a termina răcirea.Face 24 cookie-uri mari