Cookie-Uri Cu Noduri
Nod cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți ulei vegetal, zahăr de cofetărie, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-Uri Cu Noduri De Dragoste Calabriene, CROSTOLI (prăjituri italiene cu nod de arc), și Rețetă De Nod De Usturoi.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron mic.
Bateți împreună untul și zahărul granulat într-un castron mare cu un mixer electric la mediu-înalt până la palid și pufos, aproximativ 2 minute într-un mixer de stand sau 4 minute cu un handheld, apoi bateți în smântână, ouă și coajă. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină.
Se amestecă până se combină. Formați-vă într-un buștean cu diametrul de 2 inci.
Setați role netede ale mașinii de paste la cea mai largă setare.
Tăiați buștenul transversal în sferturi și păstrați 3 bucăți acoperite cu un prosop de bucătărie (nu pânză de pământ). Aplatizați bucata de aluat rămasă într-un dreptunghi de aproximativ 1/3 inch grosime. Praf cu făină. Alimentați prin role. Îndoiți în jumătate transversal și treceți prin role de încă 8 ori, pliați în jumătate de fiecare dată. Praf cu făină dacă se lipeste.
Rotiți cadranul la următoarea setare (mai îngustă) și alimentați aluatul fără a se plia. Continuați să alimentați aluatul fără a se plia, făcând spațiul dintre role mai îngust de fiecare dată, până când se folosește a doua până la ultima setare.
Tăiați aluatul rulat în dreptunghiuri de 5 pe 2 inci. Faceți o fantă longitudinală de 1 inch în centrul fiecărui dreptunghi. Trageți un capăt al benzii prin fantă, formând un nod liber.
Transferați pe o foaie de copt ușor făinată.
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 până la 6 litri la foc moderat până când înregistrează 370 de litri F pe termometru. Se prăjesc noduri, câte 4, întorcându-se o dată sau de două ori, până devin aurii, aproximativ 1 minut pe lot.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Opriți focul sub ulei și întindeți și formați noduri cu aluatul rămas. Returnați uleiul la 370 cm. F înainte de a prăji restul de noduri.
Prăjituri răcite cu praf cu zahăr cofetari.
· Dacă nu aveți o mașină de paste, întindeți aluatul pe o suprafață bine făinată, cu un sucitor bine făinat, cu o grosime mai mică de 1/8 inch.* Aceste cookie-uri sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute, dar pot fi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 zi.