Cookie-Uri Cu Noduri

Cookie-Uri Cu Noduri
Nod cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți ulei vegetal, zahăr de cofetărie, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-Uri Cu Noduri De Dragoste Calabriene, CROSTOLI (prăjituri italiene cu nod de arc), și Rețetă De Nod De Usturoi.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți împreună untul și zahărul granulat într-un castron mare cu un mixer electric la mediu-înalt până la palid și pufos, aproximativ 2 minute într-un mixer de stand sau 4 minute cu un handheld, apoi bateți în smântână, ouă și coajă. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
SmântânăSmântână
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Se amestecă până se combină. Formați-vă într-un buștean cu diametrul de 2 inci.
4
Setați role netede ale mașinii de paste la cea mai largă setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
5
Tăiați buștenul transversal în sferturi și păstrați 3 bucăți acoperite cu un prosop de bucătărie (nu pânză de pământ). Aplatizați bucata de aluat rămasă într-un dreptunghi de aproximativ 1/3 inch grosime. Praf cu făină. Alimentați prin role. Îndoiți în jumătate transversal și treceți prin role de încă 8 ori, pliați în jumătate de fiecare dată. Praf cu făină dacă se lipeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
6
Rotiți cadranul la următoarea setare (mai îngustă) și alimentați aluatul fără a se plia. Continuați să alimentați aluatul fără a se plia, făcând spațiul dintre role mai îngust de fiecare dată, până când se folosește a doua până la ultima setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Tăiați aluatul rulat în dreptunghiuri de 5 pe 2 inci. Faceți o fantă longitudinală de 1 inch în centrul fiecărui dreptunghi. Trageți un capăt al benzii prin fantă, formând un nod liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Transferați pe o foaie de copt ușor făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 până la 6 litri la foc moderat până când înregistrează 370 de litri F pe termometru. Se prăjesc noduri, câte 4, întorcându-se o dată sau de două ori, până devin aurii, aproximativ 1 minut pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
11
Opriți focul sub ulei și întindeți și formați noduri cu aluatul rămas. Returnați uleiul la 370 cm. F înainte de a prăji restul de noduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
12
Prăjituri răcite cu praf cu zahăr cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
1
· Dacă nu aveți o mașină de paste, întindeți aluatul pe o suprafață bine făinată, cu un sucitor bine făinat, cu o grosime mai mică de 1/8 inch.* Aceste cookie-uri sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute, dar pot fi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
PastePaste
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
știft De Rulareștift De Rulare
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista