Cookie-uri cu fulgi de zăpadă umplute cu bezea cu lămâie
Nevoie de o desert vegetarian? Cookie-urile cu fulgi de zăpadă umplute cu bezea cu lămâie ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 50 de porții cu 164 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, melasă nesulfurată, bezea de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Fursecuri Cu Fulgi De Zăpadă Cu Lămâie, Fursecuri Cu Fulgi De Zăpadă Cu Lămâie, și Ouă De Bezea Umplute Cu Caș De Lămâie.
Instrucțiuni
1
Faceți aluat: bateți untul și zahărul brun împreună într-un castron cu un mixer la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Se amestecă în melasă, apoi ou, până la amestec, răzuire castron după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un castron mic, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele; se adaugă la amestecul de unt la viteză mică, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Unt
Condimente
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Împărțiți aluatul în jumătate, formați fiecare într-un disc, înfășurați în folie de plastic și răciți până când este ferm, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Desfaceți aluatul. Pe o suprafață cu făină generoasă, întindeți fiecare disc până la 1/8 in. gros. Folosind tăietori de fulgi de zăpadă pentru a tăia aluatul în diferite dimensiuni, unele cu centrele tăiate folosind un tăietor de dimensiuni mai mici pentru a face o fereastră și aranjați fulgi de zăpadă de aproximativ 1 in. separat pe foi de copt căptușite cu pergament (folosiți o spatulă mică pentru a transfera). Reroll resturi după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Coaceți fursecurile până când arată uscat și abia încep să se rumenească pe margini, aproximativ 8 minute. Puneți tigăile pe rafturi și lăsați prăjiturile să se răcească pe tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Faceți bezea: puneți zahărul, sucul de lămâie și albușurile de ou în vasul unui mixer. Puneți vasul peste o tigaie umplută cu suficientă apă fierbinte, astfel încât vasul să nu atingă apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Albușuri De Ou
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
Tigaie
9
Șoptind constant, încălziți amestecul până când albușurile sunt calde la atingere și zahărul s-a dizolvat, aproximativ 4 minute. Puneți bolul de alb cald pe mixer și bateți la viteză medie până se răcește și pufos, aproximativ 10 minute. Se amestecă coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
10
Montați o pungă de plastic resigilabilă de dimensiuni de galon cu un vârf de stea, o gaură de tăiere în colțul pungii pentru ca vârful să se potrivească perfect (sau folosiți o pungă de patiserie). Pungă pe jumătate umplută cu bezea. Adunați punga deasupra și pipați ușor aproximativ 2 linguri. bezea pe partea plată a 1 cookie. Sandwich cu un alt cookie. Repetați cu cookie-urile rămase. Prăjiturele de praf pe ambele părți cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Sac De Patiserie
11
Faceți înainte: aluat rece (Pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
12
până la 1 săptămână. Păstrați cookie-urile coapte etanș până la 3 zile.