Cookie-Uri Cu Fulgi De Ovăz
Cookie-urile de fulgi de ovăz de curmale sunt o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de cuișoare măcinate, piure de curmale, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rețetă De Fulgi De Ovăz Cu Scorțișoară Și Scorțișoară, Cookie-Uri De Curmale, și Cookie-Uri De Curmale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați foile de copt cu hârtie pergament.
Bateți ovăzul, făina, bucățile de caramel, bicarbonatul de sodiu, sarea, nucșoara, scorțișoara și cuișoarele împreună într-un bol.
Bateți zahărul brun și untul împreună într-un bol cu un mixer electric până la crem, 2 minute. Bateți în ou. Bateți piureul de curmal japonez și vanilia în amestecul de unt.
Amestecați amestecul de făină în amestecul de curmale până când aluatul este doar umezit și nu rămân dungi de făină sau ovăz. Picătură linguri de aluat 1 1/2 inch afară pe foi de copt ung.
Coaceți prăjiturile în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor pe margini, 8 până la 12 minute. Se răcește pe foaia de copt timp de 10 minute înainte de a se transfera pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.