Cookie-Uri Cu Fulgi De Ovăz

Cookie-Uri Cu Fulgi De Ovăz
Cookie-urile de fulgi de ovăz de curmale sunt o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de cuișoare măcinate, piure de curmale, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rețetă De Fulgi De Ovăz Cu Scorțișoară Și Scorțișoară, Cookie-Uri De Curmale, și Cookie-Uri De Curmale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați foile de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Bateți ovăzul, făina, bucățile de caramel, bicarbonatul de sodiu, sarea, nucșoara, scorțișoara și cuișoarele împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Bateți zahărul brun și untul împreună într-un bol cu un mixer electric până la crem, 2 minute. Bateți în ou. Bateți piureul de curmal japonez și vanilia în amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
CurmaleCurmale
ArahideArahide
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Amestecați amestecul de făină în amestecul de curmale până când aluatul este doar umezit și nu rămân dungi de făină sau ovăz. Picătură linguri de aluat 1 1/2 inch afară pe foi de copt ung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CurmaleCurmale
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Coaceți prăjiturile în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor pe margini, 8 până la 12 minute. Se răcește pe foaia de copt timp de 10 minute înainte de a se transfera pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru PetreceriPentru Petreceri
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista