Cookie-Uri Clasice De Unt I
Cookie-uri clasice de unt I este un vegetarian desert. Această rețetă servește 72. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 49 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de extract de vanillan, cremă de tartru, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Încercați Biscuiți Clasici Cu Unt De Arahide, Fursecuri cu unt de cacao – o întorsătură pe un clasic, și Cookie-Uri Clasice De Sărut Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cremă untul într-un bol mare de amestecare, adaugă treptat zahărul și bate până devine ușor și pufos. Bateți oul și vanilia.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, crema de tartru și sarea.
Adăugați amestecul de făină în amestecul cremos.
Pentru toate tipurile de forme cookie Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C) înainte de coacere.
Coaceți toate cookie-urile pe o foaie de cookie neagră.
Se întinde aluatul răcit și se taie cu tăietori de prăjituri.
Presărați cu zahăr colorat, dacă doriți.
Coaceți timp de 6 până la 8 minute.
Sau: formați aluatul în bușteni de 2 inci în diametru și feliați 1/8 inch grosime atunci când este răcit.
Presărați nuci tocate, dacă doriți, și coaceți timp de 7 până la 9 minute.
Sau: formați în bile și coaceți. Bilele pot fi rulate în zahăr amestecat cu scorțișoară, dacă se dorește.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute.
Sau: puneți aluatul nechilled într-o presă cookie și apăsați în forme dorite chill cookie-uri în formă înainte de coacere.
Coaceți prăjiturile răcite timp de 8 până la 10 minute.
Adăugați 1 cană de nuci tocate și 1/2 cană de făină în aluat. Se răcește apoi se modelează în bile și se coace timp de 8 până la 10 minute.
Rulați fursecuri încă calde în zahărul cofetarilor. Odată ce se răcește, presărați cookie-urile răcite cu mai mult zahăr de cofetari.