Cookie-Uri Angel Shortbread
Cookie-urile Angel Shortbread ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 72. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 74 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr spumant, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-Uri Cu Aripi De Înger, Angel Crisp Cookie-Uri, și Angel Cookie-Uri De Zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat 2/3 cană de zahăr, bătând bine.
Adăugați gălbenușul de ou și vanilia; bate 1 minut sau până când dispare galbenul.
Combinați făina și sarea; adăugați treptat la amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Bateți la viteză medie 2 minute. Împărțiți aluatul în 3 porții; formați fiecare într-o bilă și înfășurați în folie de plastic. Se răcește 1 oră.
Linia 3 foi de copt cu hârtie pergament.
Presărați pergamentul cu făină și desfaceți fiecare porție de aluat pe o suprafață ușor făinată.
Rotiți fiecare într - un dreptunghi de 9 x 6 inci (aproximativ 1/4 inch grosime).
Tăiați aluatul folosind un tăietor de prăjituri în formă de înger. Garnituri de rezervă. Congelați îngerii pe foile de copt la 15 minute; glisați îngerii la cel puțin 3 centimetri distanță.
Bateți împreună oul și frișca.
Ungeți ușor prăjiturile angel cu amestec și presărați cu zahăr spumant.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până se rumenesc; se răcește pe tigaie 10 minute.
Transferați cookie-urile cu hârtie pergament pe un suport de sârmă pentru a se răci.
Apăsați împreună garniturile de aluat rezervate; se rulează pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament ușor înmuiată până la grosimea de 1/4 inci; tăiați cu un tăietor în formă de stea de 1 inci.
Scoateți și aruncați garniturile.
Ungeți ușor stelele cu amestec de ouă și presărați cu zahăr spumant, rezervând zahărul rămas.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până când stelele se rumenesc.
Îndepărtați cu hârtie pergament pe un suport de sârmă pentru a se răci.
Periați ușor o treime din spatele fiecărui înger cu sirop de porumb și presărați cu zahăr spumant rezervat, dacă doriți.
Acoperire cu bomboane cu microunde într-o ceașcă de măsurare cu 4 pahare la 1 1/2 minute sau până la topire, amestecând de două ori.
Se toarnă într-o pungă mică de plastic cu fermoar greu; sigiliu. Decupați o gaură minusculă în 1 colț al sacului și stropiți o cantitate mică pe spatele a 6 Stele (rezervați stele suplimentare pentru alte utilizări). Atașați 1 stea la centrul fiecărui înger.
Burniță în design dorit peste aripi. Faceți puncte mici cu acoperire de-a lungul marginii superioare a halourilor.
Lăsați să stea până la greu. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână sau a se congela până la 6 luni.