Cookie-Crumb Streusel Coffeecake
Cookie-Crumb Streusel Coffeecake ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 477 calorii. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, apă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Crumb Streusel Coffeecake, Bunica ' s firimituri Coffeecake, și tort de cafea' Big Crumb ' cu rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Tăiați 20 de napolitane pentru a forma firimituri grosiere; rezervă pentru utilizare ulterioară. Zdrobiți fin restul de napolitane; așezați în bol mediu.
Adăugați făină, praf de copt și bicarbonat de sodiu; se amestecă bine. Pune deoparte. Bateți 1/4 cană (4 linguri.) unt și zahăr granulat într-un castron mare cu mixer până se amestecă bine.
Adăugați vanilie; se amestecă bine. Bateți în ouă, 1 la un moment dat.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu smântână, bătând bine după fiecare adăugare.
Cuptor cu microunde restul de unt în castron mediu microwaveable pe mare 30 sec. sau până la topit.
Adăugați napolitane tocate rezervate împreună cu nuci și scorțișoară; se amestecă bine.
Se toarnă jumătate din aluatul de tort în tigaie cu tub canelat de 12 căni sau tigaie cu tub de 10 inci pulverizată cu spray de gătit; deasupra cu jumătate din amestecul de nuci. Repetați straturile.
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 min. Desfaceți tortul din părțile laterale ale tăvii cu cuțitul. Invertiți tortul pe suportul de sârmă; scoateți ușor tigaia. Tort rece complet.
Așezați tortul, streusel-cu fața în sus, pe platou.
Amestecați zahărul pudră și apa până se amestecă bine; stropiți peste tort.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Crema Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru cookie-uri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci ale madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.