Cookie Biscotti Bastoane
Reteta Cookie Biscotti bastoane este gata în aproximativ 37 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 67 calorii. Această rețetă servește 132 și costă 8 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de ciocolată semidulce, extract de vanillan, bucăți de butterscotch și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie Biscotti Bastoane, Cookie Sticks, și Cookie Sticks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună zahărul brun, untul și siropul de porumb într-o cratiță mare; gatiti la foc mediu pana se dizolva zaharul si untul se topeste.
Se ia de pe foc. Se amestecă 1/4 cană de unt de arahide și vanilie. Se amestecă ușor ovăzul. Apăsați în partea de jos a unui unsoare 13" x 9" Pan căptușite cu folie de aluminiu.
Coaceți la 375 timp de 20 până la 22 de minute sau până se rumenesc.
Topiți împreună bucăți de ciocolată, bucăți de butterscotch și scurtați într-o cratiță la foc mediu, amestecând până se omogenizează; se amestecă 1/2 cană de unt de arahide.
Se întinde peste crusta de prăjituri coapte; se presară cu alune.
Lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă 20 de minute. Acoperiți și răciți 2 până la 3 ore sau până când sunt ferme. (Sau introduceți-le în congelator pentru a accelera răcirea. Asigurați-vă că le lăsați să stea 5 minute la temperatura camerei înainte de tăiere.)
Ridicați fursecurile netăiate din tigaie folosind folie ca mânere.
Tăiați transversal în bețe groase de aproximativ 1"Folosind un cuțit mare de bucătar. Înfășurați în pungi de celofan sau folie de plastic pentru a oferi cadouri.