Conuri De Zahăr Cufundat

Conuri De Zahăr Cufundat
Conuri de zahăr întâlnire ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 26 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 10 cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ciocolată, pătrat de ciocolată extra-neagră, conuri de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Conuri De Înghețată Înmuiate, Conuri De Înghețată Cu Marshmallow, și Conuri de vafe înmuiate și decorate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pătrat de ciocolată cu microunde într-o cană de măsurare din sticlă sigură cu microunde la 1 minut sau până la topire, amestecând la intervale de 30 de secunde. Înmuiați marginile superioare ale 4 conuri de zahăr în ciocolată topită. Scufundați în ciocolată rasă sau nuci amestecate tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conuri De ZahărConuri De Zahăr
Nuci MixteNuci Mixte
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Notă: Am testat cu pătratele Hershey ' s all Natural extra Dark Chocolate (60% Cacao) și conurile de zahăr Keebler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Conuri De ZahărConuri De Zahăr
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista