Conuri de Taco de carne de vită cu brânză cu smântână
Rețeta conurilor de Taco de carne de vită măcinată cu smântână ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 30 de porții cu 84 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți brânză cheddar, salată bine, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Rețete similare sunt Carne De Vită Macinată Taco Dip, Carne De Vită Măcinată Condimentată Cu Taco, și Salată de Taco stratificată cu carne de vită măcinată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Apăsați 1 tortilla pe partea de jos și în sus a fiecăruia dintre cele 8 căni de tigaie antiaderente.
Între timp, gătiți carnea cu amestec de condimente conform instrucțiunilor de pe pachet. Se amestecă 1/2 cană smântână.
Se amestecă amestecul de carne în cupe de tortilla; se acoperă cu roșii, salată, brânză și smântână rămasă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.