Conopida și Sabzi de cartofi cu condimente ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 190 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați turmeric măcinat, conopidă, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Apple Sabzi (măr gătit în condimente ușoare cu nucă de cocos), Conopidă cu cinci condimente, și Conopidă Marocană Cu Condimente.
Instrucțiuni
1
Separați conopida în flori pentru a măsura 4 căni, rezervând tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
2
Tăiați tulpinile în felii subțiri pentru a măsura 1 cană.
3
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Adăugați cartofi, semințe de chimen și usturoi; se prăjește timp de 6 minute sau până când cartofii sunt crocanți. Se amestecă în apă și următoarele 5 ingrediente (apă prin piper).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Cartofi
Usturoi
Piper
Apă
5
Adăugați floretele și tulpinile de conopidă, amestecând bine; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute sau până când legumele sunt fragede. Descoperiți și stropiți cu 1 1/2 lingurițe de ulei, coriandru și Garam Masala, aruncând bine.