Conopidă și cartofi cu aragaz lent cu condimente indiene (aloo G

Conopidă și cartofi cu aragaz lent cu condimente indiene (aloo G
Conopida cu aragaz lent și cartofi cu condimente indiene (aloo G ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 240 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de coriandru, pudră de curry, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Conopidă indiană condimentată și cartofi {Aloo gobi}, Pui cu unt indian cu aragaz lent cu conopidă, și Conopidă Atkins Cu Condimente Indiene pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate71
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista