Conopidă prăjită picantă cu baie de fermă cu Cheddar alb
Conopida picantă prăjită cu Cheddar alb Ranch Dip este o fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 310 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conopida, pudra de brânză, pansamentul fermei și amestecul de condimente și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cuptor prajit Ranch conopida musca cu Dean Buffalo Ranch Dip, Conopidă Prăjită Cheddar Ranch, și Supă De Cheddar Alb De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Tăiați conopida în flori; aruncați tulpinile
Într-un castron mediu, bateți ouăle și laptele cu biciul. Într-un castron mare, amestecați împreună Bisquick mix, amidon de porumb, boia de ardei, praf de chili, piper roșu măcinat și sare.
Înmuiați floretele de conopidă în ou, apoi în amestec Bisquick; înmuiați din nou în ou și acoperiți cu amestec Bisquick.
Se pune în ulei fierbinte; se prăjește până se rumenesc.
Transferați conopida prăjită pe placa curată căptușită cu șervețele sau prosoape de hârtie.
Într-un castron mic, bateți smântâna, pudra de brânză și amestecul de pansament cu biciul până se omogenizează bine.
Serviți conopida imediat cu smântână. Bucurați-vă!