Conopidă prăjită cu vinetă Kalamata

Conopidă prăjită cu vinetă Kalamata
Conopida prăjită cu vinaigretă Kalamata este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 162 calorii. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 114 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ulei de măsline, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Conopidă Prăjită Și Măsline Kalamatan, Conopidă Prăjită Și Măsline Kalamatan, și Vârfuri de Haricot prăjite cu vinetă Kalamata pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista