Conopida prăjită la tigaie cu nuci de pin și stafide ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 232 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, piper, stafide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Conopidă prăjită cu stafide aurii, nuci de pin și portocale, Fripturi de conopidă prăjită cu stafide aurii și nuci de pin, și Ardei prăjiți cu stafide aurii și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mic, acoperiți stafidele cu apă; lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgere.
4
Între timp, într-o tigaie cazuela de 10 până la 12 inci sau rezistentă la cuptor, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați conopida și zahărul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când conopida începe să se înmoaie, aproximativ 10 minute. Ridicați focul la moderat și gătiți până când conopida se rumeneste ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă roșiile și ardeiul roșu zdrobit, se condimentează cu sare și piper negru și se fierbe până când roșiile au început să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Măsline întregi Coapte
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Suc De Lămâie, Opțional
6
Adăugați stafidele în conopidă, împreună cu 1/4 cană de apă fierbinte, nucile de pin și usturoiul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Transferați cazuela la cuptor și coaceți conopida aproximativ 30 de minute, până când este foarte fragedă. Se amestecă pătrunjelul și sucul de lămâie și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.