Conopida Mac N Brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,67 USD pe porție. O porție conține 723 calorii, 34G de proteine, și 32g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină, brânză parmigiano, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Cea mai bună brânză vegană Mac N' , Mac Vegan și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți apa la fiert pentru paste. Sareți apa și gătiți pastele cu 2 minute, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Sare
3
În timp ce apa fierbe, într-un cuptor olandez acoperit încălziți uleiul de măsline extravirgin la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Tăiați miezul departe de conopidă și puneți capul în oală și adăugați 1 cană de stoc, acoperiți și aburiți 12 până la 15 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți și separați conopida în flori. Aruncați apa din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
La foc mediu în aceeași oală, topiți untul, apoi adăugați ceapa și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se sotează timp de 3 până la 4 minute, până se înmoaie.
8
Adăugați făina și bateți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Bateți laptele integral și condimentați cu sare, piper, nucșoară și salvie. Când este îngroșat, amestecați muștarul Dijon și 2/3 din brânzeturile combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Dijon
Lapte Integral
Nucșoară
Piper
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Scurgeți pastele, adăugați la conopidă, amestecați sosul de brânză, transferați în vasul de copt, acoperiți cu brânza rămasă. Se răcește complet și se acoperă pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
Conopidă
Brânză
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
11
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Coaceți până se rumenesc pe o foaie de copt pentru a prinde balonul. Caserola va dura 40 până la 45 de minute pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
13
Garnisiți boluri de cauli-mac-n-brânză cu năsturel picant tocat.